Vale de Alportel

Vale de Alportel

GPS wandelroute – WandelenAlgarve – São Brás de Alportel

 14.2 km  Middelmatig   102m Alportel

Trek de wandelschoenen aan en ontdek de officiële wandelroute Vale de Alportel (SBA PR5), een verborgen juweeltje gecreëerd door de gemeente São Brás de Alportel. Hoewel we zelf nog geen kans hebben gekregen om deze betoverende route te bewandelen, kunnen we je voorzien van alle benodigde informatie.

Ga wandelen!

Download de GPS-track van de Vale de Alportel route en het PDF-document met route-informatie van de gemeente. Laat je betoveren door het prachtige landschap van de Algarve met deze unieke wandelroute! Verken schilderachtige dorpjes, adembenemende kustlijnen en weelderige groene valleien terwijl je je onderdompelt in de natuur. Ontdek verborgen pareltjes en laat je verrassen door de diversiteit van dit prachtige landschap. Met de officiële wandelroute Vale de Alportel (SBA PR5) ervaar je de Algarve op een unieke en authentieke manier. Sluit je aan bij dit avontuur vol natuurlijke schoonheid en ontdekking!

 

Verken de betoverende wandelpaden van de Algarve en laat je verrassen door de adembenemende natuurlijke schoonheid. Van stille heuvels bedekt met sierlijke kurkeiken, steeneiken en geurige eucalyptusbomen tot traditionele boerenlandschappen en rustgevende rietkragen langs de rivier Alportel.

Schilderachtige Boerendorpjes

Geniet van schilderachtige boerendorpjes en serene heuvels tijdens je wandeltochten. Voor de avontuurlijke wandelaars die de langste route kiezen, wacht een onvergetelijke ervaring in deze prachtige regio.Trilho da Alcaria: De Trilho da Alcaria is een magische wandelroute die je betovert met een spectaculair uitzicht. Met een lengte van 6,6 kilometer en een hoogteverschil van 65 meter, brengt deze route je door afgelegen valleien en over betoverende heuvels waar bijna niemand woont.

Vaarzen da Cova Trilho

Várzea da Cova Trilho: Verken het schilderachtige dorp Tareja tijdens de Várzea da Cova Trilho. Deze 8 kilometer lange route met een maximaal hoogteverschil van 67 meter laat je genieten van het prachtige landschap en de traditionele architectuur van de Algarve.Kom naar de Algarve en laat je verrassen door de schoonheid van de wandelpaden!

×